Ik ben Noor Theuws, personal trainer en bewegingsdeskundige. Ik help jou om je eigen fysieke en mentale kracht weer terug te vinden en je weer fit, gezond en vol zelfvertrouwen te laten zijn.

Sinds ik in 2008 begon aan mijn HBO opleiding tot docent Lichamelijke Opvoeding, heb ik me dagelijks bezig gehouden met sport, bewegen, voeding, lesgeven en trainen. Het is mijn passie om jou zo te begeleiden dat je weer bent wie je wil zijn, en jezelf weer ziet hoe je jezelf wil zien. Datgeen vinden wat jij nodig hebt om jouw fysieke of mentale doel te bereiken geeft mij enorm veel voldoening. 

Ik heb me door de jaren heen op verschillende manieren verdiept in sport, voeding en begeleiding. Van gymles op scholen, tot de meest uiteenlopende groepslessen in fitnesscentra. Van Oostenrijks geschoold snowboardlerares, tot elke week fanatiek koersen op de mountainbike (als enige vrouw tussen de mannen!). Sportvoeding, gedragsverandering, inspanningsfysiologie, personal training, trainingsmethoden; het waarom achter nuttige en zinloze krachtoefeningen; ik maak graag de vertaling van theorie naar praktijk. 

Ik heb in de afgelopen jaren al vele mensen ondersteund bij het fitter, gezonder en krachtiger worden en blijven. Mijn energie werkt aanstekelijk en mijn trainingen zijn motiverend. Door mijn veelzijdige achtergrond heb ik een breed scala aan opties om jou de meest passende training aan te kunnen bieden, zowel 1 op 1 als in een groep.