Zowel in de personal training als in de bootcamp en de bedrijfsfitness komen de volgende facetten terug:

 • Humor
  Wat maakt een training nu nog leuker dan een goeie portie humor? Lachen maakt het leven zoveel leuker en lichter. Ik stroom over van enthousiasme, en vrolijk stuiterend als ik ben is het mijn doel om je telkens weer voldaan en vrolijk te zien vertrekken. Met mijn humor probeer ik je te prikkelen en scherp te houden. 
 • Energie en positiviteit
  Als er iets in overvloed in me zit, dan is het energie en positiviteit. Als je gemotiveerd wil worden, ben ik de juiste persoon. Even wat positieve vibes nodig? Here I am!
 • Afwisseling
  Ik geef een training graag even een andere touch. Een variant van een bestaande oefening, een nieuwe kijk op de situatie; ik houd het vernieuwend en interessant.
 • Maatwerk
  Een training moet op jou afgestemd zijn. Aan mij de uitdaging de training zo vorm te geven dat je er energie van krijgt en meer wil. Dat maakt sporten leuk. Iets met tegenzin doen houd je namelijk niet lang vol.
 • Structuur
  Ik vind het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. Niet alleen ter geruststelling zodat je weet wat ik van je verwacht, maar ook om je krachten en energie zo te kunnen verdelen dat je het maximale eruit kan halen. Voorafgaand aan de training leg ik altijd even uit hoe de les eruit zal zien. Dit zorgt voor rust, helderheid en vertrouwen.
 • Verantwoording
  Vertellen hoe een oefening moet is één ding, maar waarom ik je de oefening geef en waarom die op een bepaalde manier wordt uitgevoerd is belangrijker. Weten waarom je iets doet, maakt dat je het later ook alleen kan, en maakt dat je bewust kan kiezen voor die oefening die voor jou geschikt is.