You aren’t here to be average, you are here to be awesome!

Noor Theuws – Personal Trainer en Bewegingsdeskundige

Maakt hoe je er van buiten uitziet, je van binnen ongelukkig? Ben je minder goed voor jezelf gaan zorgen; minder bewegen, ongezonder eten, te weinig tijd voor jezelf? Voel je dat je niet meer kan wat je vroeger kon? Heb je al van alles geprobeerd op het gebied van gezonder leven, maar mislukte elke poging telkens weer? 

Wil je je zelfvertrouwen nu echt eens een flinke boost geven en weer trots zijn op wie je bent en hoe je eruit ziet? Ben je op zoek naar iemand die jou echt begeleidt in het behalen van jouw unieke fysieke maar zeker ook mentale doelen? Iemand die HBO geschoold is, en weet waar ze het over heeft? Iemand die het beste in jou naar boven haalt, jou steeds weer motiveert, bruist van energie en er alles aan doet om de dingen waar je tegenaan loopt samen met jou te tackelen? 

Ja? Dan zit je goed! Noor Theuws Power Training is namelijk veel meer dan de standaard personal of groepstraining. Noor Theuws Power Training maakt je natuurlijk fitter, maar ook trotser, energieker en geeft jou het zelfvertrouwen dat je verdient. De ‘power’ in Power Training staat niet alleen voor de spierkracht die je opbouwt, maar nog meer voor jouw eigen power, jouw eigen kracht, en hoe je die weer terugvindt. Bij Noor Theuws Power Training gaan we voor een totaalaanpak. Naast de bekende pijlers van beweging, voeding en ontspanning kijken we ook naar andere factoren, die jouw leven veranderen van een ‘Mwaa, gaat wel’, naar ‘Yes, ik voel me top!’. We gaan niet voor average, we gaan voor awesome! 

Ben je geïnteresseerd in hoe ik jou kan helpen? Bel, app of vul het contactformulier in. In een vrijblijvend gesprek kunnen we samen kijken naar jouw doelen en mijn manier van werken.  En als dat matcht, dan gaan zo snel mogelijk aan de slag!