Bedrijfsfitness biedt jou als werkgever of werknemer vele voordelen. Slechts 44% van de volwassenen voldoet aan de beweegnormen, wat het ziekteverzuim doet stijgen. En dat kan flink in de kosten lopen! Onderzoek toont aan dat bedrijfsfitness van grote invloed is op de vitaliteit, productiviteit en het energieniveau van de werknemers. Regelmatig bewegen zorgt er namelijk voor dat het concentratievermogen verhoogd, de creativiteit verbeterd en stress wordt verlaagd. Bovendien zorgt samen bewegen met je collega’s voor meer plezier tijdens het werk en een betere samenwerking onderling. Fitte werknemers geven dus op meerder vlakken een enorme boost aan het bedrijf!

Het grote voordeel van bedrijfsfitness is hiernaast dat het enorm toegankelijk is; direct na het werk de sportkleren aan en aan de slag. Geen extra ritje naar de plaatselijke sportschool, geen extra oppas voor de kinderen en geen vrije avond die in het gedrang komt. 

Noor Theuws Power Training biedt meerdere vormen van bedrijfsfitness. Samen met jou kijk ik graag naar de beste en vooral leukste manier om jou en het bedrijf vitaal te houden. Denk daarbij aan eenmalige activiteiten, zoals sportieve personeelsuitjes, workshops of teambuildingsactiviteiten. Maar ook zeker aan wekelijkse trainingen op locatie (bijvoorbeeld bootcamps) tot complete vitaliteitspakketten, waarbij bijvoorbeeld ook Personal Training aangeboden kan worden.

Welke training er ook verzorgd wordt, ik zorg voor plezier en een brok energie. Regelmatig hoor ik terug dat zelfs de meest niet sportieve mensen onder ons wekelijks door mij gemotiveerd worden om toch te gaan bewegen. Ik houd rekening met de verschillende niveaus en bied voor ieder wat wils. Zelfs in grote groepen heb ik oog voor ieder individu.