Naast Personal Training kan je bij Noor Theuws ook terecht voor verschillende groepstrainingen.

Bootcamp
Bootcamp is een les van een uur uitgevoerd in de buitenlucht (bij erg slecht weer gaat de les binnen door). De les bestaat uit een kort loopgedeelte ter warming up, een kern waarbij conditie en kracht centraal staan en een afsluiting waarbij tenslotte de buikspieren aan bod komen. Elke les is anders en heeft een ander focus. De naam bootcamp schrikt je misschien af, maar de les is een stuk minder ruig dan je wellicht denkt!

De bootcamp lessen worden gegeven op het buitenterrein van Jump XL Eersel. Er is de mogelijkheid om in de kleedruimtes van Jump XL om te kleden en/of te douchen. 

Deelname aan de bootcamplessen kan middels losse betalingen per les, of door middel van een strippenkaart voor 12 lessen. Een losse les kost 10 euro per keer, een strippenkaart van 12 strippen kost 100 euro, waarbij je dus 2 gratis lessen krijgt. Als je al Personal Training volgt kost een strippenkaart 80 euro waarbij je dus 4 lessen gratis krijgt. Een proefles is altijd gratis. Graag wel even van tevoren aanmelden via telefoon, app of het contactformulier.

De bootcamplessen vinden plaats op:
Maandag 18.45-19.45
Woensdag 18.45-19.45
Vrijdag 9.00-10.00

Trampofitness
Trampofitness is een 60 minuten les, uitgevoerd op de trampolines in de arena van Jump XL. De les bestaat uit een warming up op de trampoline, gevolgd door een conditioneel gedeelte op de trampolines, en een spierversterkend gedeelte op de kant. Ook de core – stability oefeningen vinden vaak op de kant plaats. Vaak wordt de les afgesloten met een challenge en een cooling down. Elke les is anders, en heeft een andere focus, maar er wordt altijd gezorgd dat het hele lichaam aan bod komt. Doordat er gebruik wordt gemaakt van opties is de les voor elk niveau toegankelijk. De jongste deelnemer in de les tot nu toe is 12, de oudste is 60!

De prijzen van de trampofitnesslessen zijn te vinden op de site van Jump XL. Een proefles is altijd gratis. Graag wel even van te voren reserveren.

De trampofitnesslessen vinden plaats op:
Maandag 20.00-21.00
Woensdag 20.00-21.00
Vrijdag 10.00-11.00